Дослідження спектрів дифузного відбивання сухих молочних продуктів
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведені дослідження дифузних спектрів відбивання в ближній інфрачервоній області виявили суттєві відмінності в спектральному розподілі для козиного, овечого та кобилячого сухого молока і дали можливість поводити якісний аналіз.
Past studies of diffuse reflectance spectra in the near infrared region revealed significant differences in the spectral distribution for goat, sheep and mare's milk and made it possible to conduct a qualitative analysis.
Опис
Ключові слова
сухі молочні продукти, інфрачервона спектроскопія, дифузне відбивання, dry milk products, infrared spectroscopy, diffuse reflection, кафедра фізики та професійної безпеки, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Дослідження спектрів дифузного відбивання сухих молочних продуктів / Х. Белінська, І. Бреус, К. Матвєєва та ін. // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 599-600.