Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17015
Title: Органічні речовини, що обумовлюють запах грибів
Authors: Литвин, Оксана
Майборода, Олена Іванівна
Keywords: органічні речовини
запах грибів
гриби
organic matter
smell of mushrooms
mushrooms
кафедра харчової хімії
Issue Date: 2014
Citation: Литвин, О. Органічні речовини, що обумовлюють запах грибів / Оксана Литвин, Олена Майборода // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 664-665.
Abstract: Запах сирих, термічно оброблених, сушених грибів формують леткі сполуки, які належать до різних класів органічних сполук. При технологічній обробці сирих грибів за рахунок різних хімічних реакцій якісний склад змінюється і переважають гетероциклічні сполуки: заміщені піразини, піроли, фурани. The smell of raw, heat-treated, dried mushrooms form volatile compounds belonging to different classes of organic compounds. With the technological processing of raw mushrooms by various chemical reactions and changes the quality of the predominate heterocyclic compounds: substituted pyrazine, pyrrole, furan.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17015
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
394.pdf116.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.