Вилучення Р - вітамінного комплексу з листя зеленого чаю

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Мета роботи - дослідження особливостей вилучення Р - вітамінного комплексу з зеленого чаю та підбір оптимальних умов екстрагування. Purpose - study of extracting P - vitamin complex with green tea and selection of optimal conditions for extraction.

Опис

Ключові слова

вітамінний комплекс, зелений чай, катехіни, vitamin complex, green tea, catechins, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра харчової хімії

Бібліографічний опис

Вилучення Р - вітамінного комплексу з листя зеленого чаю / Анастасія Ярош, Марина Ладонько, Олена Подобій, Світлана Бондаренко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 700-701.