Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17035
Название: Дослідження протекторних властивостей паштету печінкового збагаченого волоським горіхом та чорносливом щодо Плюмбуму (II)
Другие названия: Research tread properties of liver pâté enriched walnuts and prunes for Pb (II)
Авторы: Безкоровайна, Вікторія Сергіївна
Максименко, Олена
Bezkorovayna, Victoria
Maksymenko, Olena
Ключевые слова: паштет печінковий
плюмбум
протекторні властивості
паштет печеночный
свинец
протекторные свойства
liver pâté
Lead
protective properties
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Безкоровайна, В. Дослідження протекторних властивостей паштету печінкового збагаченого волоським горіхом та чорносливом щодо Плюмбуму (II) / Вікторія Безкоровайна, Олена Максименко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 706-708.
Краткий осмотр (реферат): Отримані дані свідчать про збільшення показника протекторних властивостей паштету в наслідок внесення чорносливу. Це пояснюється утворенням комплексних сполук плюмбуму з функціонально-активними угрупованнями пектинових речовин чорносливу та основних компонентів паштету. Полученные данные свидетельствуют об увеличении показателя протекторных свойств паштета вследствие внесения чернослива. Это объясняется образованием комплексных соединений свинца с функционально активными группировками пектиновых веществ чернослива и основных компонентов паштета. These data suggest increase in tread paste properties as a result of the introduction of prunes. This is due to the formation of complex compounds of lead with functionally active groups pectin prunes and paste the main components.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17035
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
420.pdf126.74 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.