Дослідження якості масляної суміші, збагаченої біогенним комплексом рослинних мікронутрієнтів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті представлено результати мікроструктурних досліджень водної суспензії розмеленого насіння кунжуту білого. Методом оптичної мікроскопії у досліджуваній суспензії виявлено ділянки із глобулярною та поліедричною структурою. При вивченні характеристик консистенції солоної масляної суміші, збагаченої біогенним комплексом рослинних добавок, встановлено вплив останніх на показники якості готового продукту. The results of microstructural investigations of an aqueous suspension of crushed sesame white seeds. By optical microscopy revealed areas of the suspension with a globular and polyhedral structure. The study of the characteristics of the consistency of salt oil mixture rich nutrient complex herbal supplements, showed a significant influence of the latter is the performance quality of the finished product.

Опис

Ключові слова

масляна суміш, технологія, насіння кунжуту білого, показники якості, oil mixtures, technology, white sesame seeds, quality indicators, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Дослідження якості масляної суміші, збагаченої біогенним комплексом рослинних мікронутрієнтів / О. В. Нєміріч, О. М. Вашека, О. О. Петруша, А. В. Карпенко / Восточно-европейский журнал передових технологий. – 2014. – № 3/10 (69), Ч. 10. – С. 30-33.

Зібрання