On solutions to the food production problems

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проаналізовано вживання різних прийомів поліпшення якості харчових продуктів і вдосконалення технологічного процесу в харчовій промисловості. Обгрунтована економічна доцільність вживання харчових добавок і агробіотехнологий. Analyzed the use of various techniques to improve the quality of food and improve their processes in the food industry are. Based on the economic feasibility of food additives and Agri.

Опис

Ключові слова

ГМ продукти, харчові добавки, аргобіотехнології, GM foods, argobiotehnologii, food additives, кафедра економічної теорії

Бібліографічний опис

Kundeeva, G. On solutions to the food production problems / G. Kundeeva, N. Shulpina // The second north and east European congress on food NEEFood : book of abstracts. – Kyiv : NUFT, 2013. – P. 279.