Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17106
Title: On solutions to the food production problems
Authors: Kundeyeva, Galina
Shulpina, Nataliya
Keywords: ГМ продукти
харчові добавки
аргобіотехнології
GM foods
argobiotehnologii
food additives
кафедра економічної теорії
Issue Date: 2013
Citation: Kundeeva, G. On solutions to the food production problems / G. Kundeeva, N. Shulpina // The second north and east European congress on food NEEFood : book of abstracts. – Kyiv : NUFT, 2013. – P. 279.
Abstract: Проаналізовано вживання різних прийомів поліпшення якості харчових продуктів і вдосконалення технологічного процесу в харчовій промисловості. Обгрунтована економічна доцільність вживання харчових добавок і агробіотехнологий. Analyzed the use of various techniques to improve the quality of food and improve their processes in the food industry are. Based on the economic feasibility of food additives and Agri.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17106
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7.Pdf255.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.