On solutions to the food production problems

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проаналізовано вживання різних прийомів поліпшення якості харчових продуктів і вдосконалення технологічного процесу в харчовій промисловості. Обгрунтована економічна доцільність вживання харчових добавок і агробіотехнологий. Analyzed the use of various techniques to improve the quality of food and improve their processes in the food industry are. Based on the economic feasibility of food additives and Agri.

Опис

Ключові слова

ГМ продукти, харчові добавки, аргобіотехнології, GM foods, argobiotehnologii, food additives, кафедра економічної теорії

Бібліографічний опис

Kundeeva, G. On solutions to the food production problems / G. Kundeeva, N. Shulpina // The second north and east European congress on food NEEFood : book of abstracts. – Kyiv : NUFT, 2013. – P. 279.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced