Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17327
Title: Исследование тепло-масообменных процессов в камере гигротермической обработки тестовых заготовок
Other Titles: Investigation of heat and mass transfer processes in the chamber hygrothermal processing dough pieces
Authors: Германчук, Андрей Иванович
Теличкун, Владимир Иванович
Теличкун, Юлия Станиславовна
Десик, Николай Григорьевич
Germanchuk, Andriy
Telychkun, Volodymyr
Telychkun, Yuliia
Desyk, Mykola
Keywords: гигротермическая обработка
параметры среды
конденсация влаги
гігротермічна обробка
параметри середовища
конденсація вологи
hihrotermal processing
environment settings
condensation
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2012
Citation: Исследование тепло-масообменных процессов в камере гигротермической обработки тестовых заготовок / А. Германчук, В. Теличкун, Ю. Теличкун, Н. Десик // Ангел Кънчев : научни трудове на русенски университет. – Разград, 2012. – Т. 51. – С. 44-49.
Abstract: Метод расчета параметров окружающей среды в камере гигротермической обработки тестовой заготовки. Описан метод расчета массы сконденсированной влаги на поверхность тестовой заготовки. Улучшен способ процесса гигротермической обработки. Метод розрахунку параметрів навколишнього середовища в камері гігротермічної обробки тестової заготовки. Описано метод розрахунку маси сконденсованої вологи на поверхню тістової заготовки. Покращено спосіб процесу гігротермічної обробки. The method of calculating the parameters of the environment in the hamber hihrotermal processing dough pieces. We describe a method of calculating the mass of condensed moisture on the surface of the dough piece. A best mode of the process hihrotermal processing.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17327
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
DMGITMOPGTO.pdf353.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.