Сировина для виробництва спирту
Вантажиться...
Дата
1995
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Промивні води фруктових вичавок – відхід виробництва пектину – можуть бути використані для зброджування в спирт.
The fag-end of pectin’s production - fruit residues’s wash waters could be used for alcohol fermentation.
The fag-end of pectin’s production - fruit residues’s wash waters could be used for alcohol fermentation.
Опис
Ключові слова
промивні води фруктових вичавок, cleansing water fruit pomace, зброджувані вуглеводи, спиртове бродіння, fermented carbohydrates, alcohol fermentation
Бібліографічний опис
Олійничук, С. Т. Сировина для виробництва спирту / С. Т. Олийничук, Л. В. Левандовский, А. Атаманенко, С. Шалабанов // Харчова і переробна промисловість. – 1995. – № 10. – С. 26–27.