Сировина для виробництва спирту

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1995

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Промивні води фруктових вичавок – відхід виробництва пектину – можуть бути використані для зброджування в спирт.
The fag-end of pectin’s production - fruit residues’s wash waters could be used for alcohol fermentation.

Опис

Ключові слова

промивні води фруктових вичавок, cleansing water fruit pomace, зброджувані вуглеводи, спиртове бродіння, fermented carbohydrates, alcohol fermentation

Бібліографічний опис

Олійничук, С. Т. Сировина для виробництва спирту / С. Т. Олийничук, Л. В. Левандовский, А. Атаманенко, С. Шалабанов // Харчова і переробна промисловість. – 1995. – № 10. – С. 26–27.

Зібрання