Використання сочевиці для виробництва харчових продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проаналізовано актуальні проблеми харчування людства у 21 ст. Розглянуто способи поповнення організму людини білковими компонентами. Показано цінність сочевиці як основного джерела незамінних амінокислот. Запропоновано шляхи впровадження перспективної культури сочевиці в консервну промисловість. Розроблено новий харчовий продукт на основі сочевиці. The current problems of human nutrition in the 21st century are analyzed. The methods of replenishing the human body by protein components are considered. The value of lentils as the main source of essential amino acids is shown. A new food product based on lentils is developed.

Опис

Ключові слова

зернобобові культури, сочевиця, білок, амінокислоти, мікроелементи, legumes, lentils, protein, amino acids, trace elements, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Матко, С. В. Використання сочевиці для виробництва харчових продуктів / С. В. Матко, Л. М. Мельник, О. С. Бессараб // Наукові праці ОНАХТ. – Одеса, 2014. – Вип. 46, Т. 2. – С. 72–75.

Зібрання