Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17395
Title: Аналіз процесу сушіння грибів конвективним способом
Authors: Бурлака, Тетяна Василівна
Дубковецький, Ігор Володимирович
Малежик, Іван Федорович
Keywords: гриби
білок
амінокислоти
глива
швидкість сушіння
крива сушіння
mushrooms
protein
amino acids
oyster
speed of drying
drying curve
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Issue Date: 2013
Citation: Бурлака, Т. В. Аналіз процесу сушіння грибів конвективним способом / Т. В. Бурлака, І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик / Наукові праці ОНАХТ. – 2013. - Вип. 43, Т. 2. - С. 53-55.
Abstract: Проведено процес сушіння культивованих грибів Глива конвективним методом при 60, 70 і 80 градусів. Побудовано графіки швидкості сушіння грибів та криві конвективного способу сушіння грибів. Виведено рівняння кінетики сушіння з експериментальних залежностей dW /d та встановили, що на першій стадії швидкість сушіння можна приблизно вважати постійною. A drying process cultivated mushroom oyster mushroom convective method at 60, 70 and 80 de-grees. Schedules speed drying mushrooms and curves convection mode of drying mushrooms. Displaying drying kinetics equation from the experimental dependences dW / dt and found that the first stage of drying rate can be considered approximately constant.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17395
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf277.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.