Аналіз процесу сушіння грибів конвективним способом
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Проведено процес сушіння культивованих грибів Глива конвективним методом при 60, 70 і 80 градусів. Побудовано графіки швидкості сушіння грибів та криві конвективного способу сушіння грибів. Виведено рівняння кінетики сушіння з експериментальних залежностей dW /d та встановили, що на першій стадії швидкість сушіння можна приблизно вважати постійною.
A drying process cultivated mushroom oyster mushroom convective method at 60, 70 and 80 de-grees. Schedules speed drying mushrooms and curves convection mode of drying mushrooms. Displaying drying kinetics equation from the experimental dependences dW / dt and found that the first stage of drying rate can be considered approximately constant.
Опис
Ключові слова
гриби, білок, амінокислоти, глива, швидкість сушіння, крива сушіння, mushrooms, protein, amino acids, oyster, speed of drying, drying curve, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Бурлака, Т. В. Аналіз процесу сушіння грибів конвективним способом / Т. В. Бурлака, І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик / Наукові праці ОНАХТ. – 2013. - Вип. 43, Т. 2. - С. 53-55.