Показники безпеки сироватки молочної, обробленої електрогідравлічним способом

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено показники безпеки нативної молочної сироватки, що оброблена електроіскровими розрядами. Методом електронного парамагнітного резонансу визначено вільні радикали в сироватці до та після оброблення. Safety indicators studied native whey that treatment spark discharges. The method of electron paramagnetic resonance defined free radicals in serum before and after treatment.

Опис

Ключові слова

молочна сироватка, оброблення, електрогідравлічний спосіб, вільні радикали, whey, processing, electro hydraulic method, free radicals, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Кочубей-Литвиненко, О. В. Показники безпеки сироватки молочної, обробленої електрогідравлічним способом / О. В. Кочубей-Литвиненко, О. А. Чернюшок // Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості : матеріали міжнародної наукової конференції присвяченій 130-річчю НУХТ, 13-17 жовтня Київ. – 2014. – С. 305.