Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17402
Title: Показники безпеки сироватки молочної, обробленої електрогідравлічним способом
Authors: Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
Чернюшок, Ольга Анатоліївна
Keywords: молочна сироватка
оброблення
електрогідравлічний спосіб
вільні радикали
whey
processing
electro hydraulic method
free radicals
кафедра технології молока і молочних продуктів
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2014
Citation: Кочубей-Литвиненко, О. В. Показники безпеки сироватки молочної, обробленої електрогідравлічним способом / О. В. Кочубей-Литвиненко, О. А. Чернюшок // Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості : матеріали міжнародної наукової конференції присвяченій 130-річчю НУХТ, 13-17 жовтня Київ. – 2014. – С. 305.
Abstract: Досліджено показники безпеки нативної молочної сироватки, що оброблена електроіскровими розрядами. Методом електронного парамагнітного резонансу визначено вільні радикали в сироватці до та після оброблення. Safety indicators studied native whey that treatment spark discharges. The method of electron paramagnetic resonance defined free radicals in serum before and after treatment.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17402
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nuxt_130.pdf403.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.