Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1748
Title: Особливості формування конкурентоспроможності підприємств м’ясної промисловості України
Authors: Ємцев, Віктор Іванович
Keywords: м’ясна галузь
meet industry
кафедра економіки праці та менеджменту
конкурентоспроможність
сировинна база
економічні відносини
продовольча безпека
competitiveness
raw materials
economic relations
product security
Issue Date: 2011
Citation: Ємцев, В. І. Особливості формування конкурентоспроможності підприємств м ’ясної промисловості України / В. І. Ємцев // Науковий Вісник Ужгородського Університету.Економіка. - 2011. - Спецвипуск 33, Ч. 1.
Abstract: Розглянуто теоретичні і практичні аспекти функціонування та формування конкурентоспроможності підприємств м’ясної галузі, розроблено пропозиції щодо вирішення економічних проблем, існуючих у роботі підприємств, які беруть участь у формуванні вартості м’яса та м’ясної продукції.
Theoretical and practical aspects of functioning and formation of competitiveness of meet industry are considered in the article, as well as proposals to economical problems solving that exists in operating activity of enterprises are found that in its turn lead to meet price and its products.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1748
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Theoretical and practical.pdf3 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.