Особливості формування конкурентоспроможності підприємств м’ясної промисловості України

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто теоретичні і практичні аспекти функціонування та формування конкурентоспроможності підприємств м’ясної галузі, розроблено пропозиції щодо вирішення економічних проблем, існуючих у роботі підприємств, які беруть участь у формуванні вартості м’яса та м’ясної продукції.
Theoretical and practical aspects of functioning and formation of competitiveness of meet industry are considered in the article, as well as proposals to economical problems solving that exists in operating activity of enterprises are found that in its turn lead to meet price and its products.

Опис

Бібліографічний опис

Ємцев, В. І. Особливості формування конкурентоспроможності підприємств м ’ясної промисловості України / В. І. Ємцев // Науковий Вісник Ужгородського Університету.Економіка. - 2011. - Спецвипуск 33, Ч. 1.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в