Особливості формування конкурентоспроможності підприємств м’ясної промисловості України

Ескіз

Дата

2011

Автори

Ємцев, Віктор Іванович

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто теоретичні і практичні аспекти функціонування та формування конкурентоспроможності підприємств м’ясної галузі, розроблено пропозиції щодо вирішення економічних проблем, існуючих у роботі підприємств, які беруть участь у формуванні вартості м’яса та м’ясної продукції.
Theoretical and practical aspects of functioning and formation of competitiveness of meet industry are considered in the article, as well as proposals to economical problems solving that exists in operating activity of enterprises are found that in its turn lead to meet price and its products.

Опис

Ключові слова

м’ясна галузь, meet industry, кафедра економіки праці та менеджменту, конкурентоспроможність, сировинна база, економічні відносини, продовольча безпека, competitiveness, raw materials, economic relations, product security

Бібліографічний опис

Ємцев, В. І. Особливості формування конкурентоспроможності підприємств м ’ясної промисловості України / В. І. Ємцев // Науковий Вісник Ужгородського Університету.Економіка. - 2011. - Спецвипуск 33, Ч. 1.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced