Функціональний кисломолочний напій

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У сучасному світі у зв'язку із забрудненням навколишнього середовища проблема функціонального харчування за своєю гостротою і значимістю стоїть на одному з перших місць у світі. In today's world due to pollution problem of functional foods in their severity and significance is on One of the first places in the world.

Опис

Ключові слова

функціональне харчування, молочна основа, кисломолочний напій, functional food, milk-based, fermented beverage, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра харчової хімії

Бібліографічний опис

Дацька, Н. Функціональний кисломолочний напій / Н. Дацька, С. П. Бондаренко, О. В. Подобій / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 53.