Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17557
Назва: Функціональний кисломолочний напій
Інші назви: Functional milk drink
Автори: Дацька, Наталія Василівна
Бондаренко, Світлана Петрівна
Подобій, Олена Валеріївна
Datska, Natalia
Podobiy, Olena
Bondarenko, Svetlana
Ключові слова: функціональне харчування
молочна основа
кисломолочний напій
функциональное питание
кисломолочный напиток
молочная основа
functional food
milk-based
fermented beverage
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
кафедра харчової хімії
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Дацька, Н. Функціональний кисломолочний напій / Н. Дацька, С. П. Бондаренко, О. В. Подобій / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 53.
Короткий огляд (реферат): У сучасному світі у зв'язку із забрудненням навколишнього середовища проблема функціонального харчування за своєю гостротою і значимістю стоїть на одному з перших місць у світі.В современном мире в связи с загрязнением окружающей среды проблема функционального питания по своей остроте и значимости стоит на одном из первых мест в мире.In today's world due to pollution problem of functional foods in their severity and significance is on One of the first places in the world.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17557
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
046.pdf917.72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.