Функціональний кисломолочний напій
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У сучасному світі у зв'язку із забрудненням навколишнього середовища
проблема функціонального харчування за своєю гостротою і значимістю стоїть на
одному з перших місць у світі.
In today's world due to pollution
problem of functional foods in their severity and significance is on
One of the first places in the world.
Опис
Ключові слова
функціональне харчування, молочна основа, кисломолочний напій, functional food, milk-based, fermented beverage, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра харчової хімії
Бібліографічний опис
Дацька, Н. Функціональний кисломолочний напій / Н. Дацька, С. П. Бондаренко, О. В. Подобій / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 53.