DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17582

Название: Використання пюре з виноградних вичавок в технології фруктово-желейних цукерок
Другие названия: Use mashed grape marc technology, fruit and jelly candies
Авторы: Каліновська, Тетяна Віталіївна
Оболкіна, Віра Іллівна
Кияниця, Світлана Геннадіївна
Онофрійчук, Тетяна
Kalinovska, Tatyana
Obolkina, Vera
Kyianytsia, Svetlana
Onofriychuk, Tatiana
Ключевые слова: фруктово-желейні цукерки
кондитерська галузь
пюре з виноградних вичавок
фруктово-желейные конфеты
пюре из виноградных выжимок
кондитерская отрасль
fruit and jelly candy
confectionery industry
mashed grape marc
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Використання пюре з виноградних вичавок в технології фруктово-желейних цукерок / Т. В. Каліновська, В. І. Оболкіна, С. Г. Кияниця, Т. В. Онофрійчук / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 83.
Краткий осмотр (реферат): Одним з пріоритетних напрямів кондитерської галузі є розроблення інноваційних технологій із застосуванням нетрадиційних інгредієнтів, що дають змогу суттєво змінювати структуру виробів, поліпшити їх органолептичні показники, підвищити харчову цінність.Одним из приоритетных направлений кондитерской отрасли является разработка инновационных технологий с применением нетрадиционных ингредиентов, которые дают возможность существенно изменять структуру изделий, улучшить их органолептические показатели, повысить пищевую ценность.One of the priorities of the confectionery industry is to develop innovative technologies using non-traditional ingredients, giving able to significantly change the structure of products, improve their organoleptic performance, increase the nutritional value.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17582
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
075.pdf997,96 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback