Використання пюре з виноградних вичавок в технології фруктово-желейних цукерок
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Одним з пріоритетних напрямів кондитерської галузі є розроблення
інноваційних технологій із застосуванням нетрадиційних інгредієнтів, що дають змогу суттєво змінювати структуру виробів, поліпшити їх органолептичні показники, підвищити харчову цінність.
One of the priorities of the confectionery industry is to develop
innovative technologies using non-traditional ingredients, giving
able to significantly change the structure of products, improve their organoleptic performance, increase the nutritional value.
Опис
Ключові слова
фруктово-желейні цукерки, кондитерська галузь, пюре з виноградних вичавок, fruit and jelly candy, confectionery industry, mashed grape marc, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Використання пюре з виноградних вичавок в технології фруктово-желейних цукерок / Т. В. Каліновська, В. І. Оболкіна, С. Г. Кияниця, Т. В. Онофрійчук / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 83.