Білково-гречаний хліб (Патент на винахід № 104226)
Вантажиться...
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Запропоновано рецептуру білково-гречаного хліба. Білково-гречаний хліб містить борошно, суху пшеничну клейковину, дріжджі, сіль йодовану харчову, олію соняшникову та гречані пластівці. Рецептура забезпечує отримання хліба з добрими органолептичними показниками, високим вмістом білка, харчових волокон, мінеральних речовин і вітамінів. The composition of protein- buckwheat bread is proposed. Protein-buckwheat bread comprises flour, dry wheat gluten, yeast, iodinated edible salt, sunflower oil and buckwheat flakes. The recipe is ensures bread production with good organoleptic evaluation, high proteins content, dietary fibers, mineral substances and vitamins.
Опис
Ключові слова
суха пшенична клейковина, гречані пластівці, сіль йодована, харчові волокна, dry wheat gluten, buckwheat flakes, iodinated salt, dietary fibers, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Патент 104226 UA, МПК А 21 D 8/02 (2006.01). Білково-гречаний хліб / Гордієнко Т. В., Семенова А. Б., Михонік Л. А., Дробот В. І. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № a201207580 ; заявл. 20.06.12 ; опубл. 10.01.14, Бюл. № 1, 2014 р.