Білково-гречаний хліб (Патент на винахід № 104226)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Запропоновано рецептуру білково-гречаного хліба. Білково-гречаний хліб містить борошно, суху пшеничну клейковину, дріжджі, сіль йодовану харчову, олію соняшникову та гречані пластівці. Рецептура забезпечує отримання хліба з добрими органолептичними показниками, високим вмістом білка, харчових волокон, мінеральних речовин і вітамінів. The composition of protein- buckwheat bread is proposed. Protein-buckwheat bread comprises flour, dry wheat gluten, yeast, iodinated edible salt, sunflower oil and buckwheat flakes. The recipe is ensures bread production with good organoleptic evaluation, high proteins content, dietary fibers, mineral substances and vitamins.

Опис

Ключові слова

суха пшенична клейковина, гречані пластівці, сіль йодована, харчові волокна, dry wheat gluten, buckwheat flakes, iodinated salt, dietary fibers, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Патент 104226 UA, МПК А 21 D 8/02 (2006.01). Білково-гречаний хліб / Гордієнко Т. В., Семенова А. Б., Михонік Л. А., Дробот В. І. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № a201207580 ; заявл. 20.06.12 ; опубл. 10.01.14, Бюл. № 1, 2014 р.

Зібрання