DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Патенти >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17682

Название: Білково-гречаний хліб (Патент на винахід № 104226)
Другие названия: Protein-buckwheat bread (Patent for invention № 104226)
Авторы: Гордієнко, Тетяна Вадимівна
Семенова, Анастасія Борисівна
Михонік, Лариса Анатоліївна
Дробот, Віра Іванівна
Gordiyenko, Tatiana
Semenova, Anastasia
Mykhonik, Larisa
Drobot, Vera
Ключевые слова: суха пшенична клейковина
гречані пластівці
сіль йодована
харчові волокна
сухая пшеничная клейковина
гречневые хлопья
соль йодированная
пищевые волокна
dry wheat gluten
buckwheat flakes
iodinated salt
dietary fibers
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Патент 104226 UA, МПК А 21 D 8/02 (2006.01). Білково-гречаний хліб / Гордієнко Т. В., Семенова А. Б., Михонік Л. А., Дробот В. І. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № a201207580 ; заявл. 20.06.12 ; опубл. 10.01.14, Бюл. № 1, 2014 р.
Краткий осмотр (реферат): Запропоновано рецептуру білково-гречаного хліба. Білково-гречаний хліб містить борошно, суху пшеничну клейковину, дріжджі, сіль йодовану харчову, олію соняшникову та гречані пластівці. Рецептура забезпечує отримання хліба з добрими органолептичними показниками, високим вмістом білка, харчових волокон, мінеральних речовин і вітамінів. Предложена рецептура белково-гречневого хлеба. Белково-гречневый хлеб содержит муку, сухую пшеничную клейковину, дрожжи, соль йодированную пищевую, масло подсолнечное и гречневые хлопья. Рецептура обеспечивает получение хлеба с хорошими органолептическим показателями, высоким содержанием белка, пищевых волокон, минеральных веществ и витаминов. The composition of protein- buckwheat bread is proposed. Protein-buckwheat bread comprises flour, dry wheat gluten, yeast, iodinated edible salt, sunflower oil and buckwheat flakes. The recipe is ensures bread production with good organoleptic evaluation, high proteins content, dietary fibers, mineral substances and vitamins.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17682
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Pdvigtvbgh.pdf161,54 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback