Фруктовий сік у шоколаді

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Шоколад являється одним з найулюбленішим харчовим продуктом. Вчені вже детально описали як користь так і шкоду вживання шоколаду. Головний плюс вживання саме гіркого шоколаду - це профілактика атеросклерозу. Відбувається це через високого вмісту в шоколаді ефірних масел, що перешкоджають відкладенню холестерину на стінках судин. Chocolate is one of the most favorite food. Scientists have described in detail as a benefit and harm drinking chocolate. The main advantage use very dark chocolate - is prevention of atherosclerosis. There is because of the high content of essential oils in chocolate that prevent deposition cholesterol on the walls of blood vessels.

Опис

Ключові слова

шоколад, ефірні масла, фруктовий сік, chocolate, fruit juice, essential oils

Бібліографічний опис

Вакулко, В. В. Фруктовий сік у шоколаді / В. В. Вакулко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 146.