Фруктовий сік у шоколаді
Файли
Дата
2014
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Шоколад являється одним з найулюбленішим харчовим продуктом. Вчені вже
детально описали як користь так і шкоду вживання шоколаду. Головний плюс
вживання саме гіркого шоколаду - це профілактика атеросклерозу. Відбувається це
через високого вмісту в шоколаді ефірних масел, що перешкоджають відкладенню
холестерину на стінках судин.
Chocolate is one of the most favorite food. Scientists have
described in detail as a benefit and harm drinking chocolate. The main advantage
use very dark chocolate - is prevention of atherosclerosis. There is
because of the high content of essential oils in chocolate that prevent deposition
cholesterol on the walls of blood vessels.
Опис
Ключові слова
шоколад, ефірні масла, фруктовий сік, chocolate, fruit juice, essential oils
Бібліографічний опис
Вакулко, В. В. Фруктовий сік у шоколаді / В. В. Вакулко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 146.