Щавнат - перспективна сировина для виробництва оздоровчих продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Метою наших досліджень є вивчення харчової цінності щавнату (Rumex patientia L. х Rumex tianschonicus Losinskу) сорту Київський ультра, який є джерелом функціональних інгредієнтів. Створення щавнату, нової культури, яка використовується як харчова, енергетична, кормова та лікарська, належить Національному ботанічному саду ім. М.М. Гришка Національної академії наук України.

Опис

Ключові слова

сировинна база, білок, щавнат, сырьевая база,, белок, raw materials, schavnat, fiber, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Бажай-Жежерун, С. А. Щавнат - перспективна сировина для виробництва оздоровчих продуктів / С. А. Бажай-Жежерун, Д. Б. Рахметов // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : Міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 167.