Щавнат - перспективна сировина для виробництва оздоровчих продуктів

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Метою наших досліджень є вивчення харчової цінності щавнату (Rumex patientia L. х Rumex tianschonicus Losinskу) сорту Київський ультра, який є джерелом функціональних інгредієнтів. Створення щавнату, нової культури, яка використовується як харчова, енергетична, кормова та лікарська, належить Національному ботанічному саду ім. М.М. Гришка Національної академії наук України.

Опис

Ключові слова

сировинна база, білок, щавнат, сырьевая база,, белок, raw materials, schavnat, fiber, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Бажай-Жежерун, С. А. Щавнат - перспективна сировина для виробництва оздоровчих продуктів / С. А. Бажай-Жежерун, Д. Б. Рахметов // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : Міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 167.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced