Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17859
Title: Бісквітний напівфабрикат з порошком із кабачків
Authors: Нєміріч, Олександра Володимирівна
Петруша, Оксана Олександрівна
Вашека, Оксана Миколаївна
Keywords: рослинні порошки
бісквітний напівфабрикат
кабачки
zucchini
vegetable powders
sponge cake mix
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2014
Citation: Нєміріч, О. В. Бісквітний напівфабрикат з порошком із кабачків / О. В. Нєміріч, О. О. Петруша, О. М. Вашека // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 175.
Abstract: Бісквітний напівфабрикат, як складова різноманіття тортів, тістечок, рулетів та інших борошняних кондитерських виробів, є досить популярною продукцією великих і малих підприємств галузі. Biscuit cake mix as part variety of cakes, pastries, rolls and other pastry products are very popular products large and small businesses sector.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17859
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
167.pdf979.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.