Бісквітний напівфабрикат з порошком із кабачків
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Бісквітний напівфабрикат, як складова різноманіття тортів, тістечок, рулетів та інших борошняних кондитерських виробів, є досить популярною продукцією великих і малих підприємств галузі. Biscuit cake mix as part variety of cakes, pastries, rolls and other pastry products are very popular products large and small businesses sector.
Опис
Ключові слова
рослинні порошки, бісквітний напівфабрикат, кабачки, zucchini, vegetable powders, sponge cake mix, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Нєміріч, О. В. Бісквітний напівфабрикат з порошком із кабачків / О. В. Нєміріч, О. О. Петруша, О. М. Вашека // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 175.