Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1786
Title: Применение β-галактозидазы при переработке сухого обезжиренного молока в хлебопечении
Authors: Дробот, Вера Ивановна
Кудря, В. О.
Щелокова, Ирина Филипповна
Keywords: кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
β-galactosidase
бродильная активность
тесто
качество хлеба
skimmed milk
fermentation activity
dough
quality of bread
Issue Date: 1982
Citation: Дробот, В. И. Применение β-галактозидазы при переработке сухого обезжиренного молока в хлебопечении / В. И. Дробот, В. О. Кудря, И. Ф. Щелокова // Пищевая промышленность. - 1982. - № 2. - С. 46-47.
Abstract: В статье приведены результаты исследования влияния фермента β-галактозидази на бродильную активность теста с сухим обезжиренням молоком. Использование фермента позволяет интенсифицировать газообразование в тесте, сократить длительность технологического процесса, замедлить процесс черствения готовых изделий.
The results of investigation of the effect of the enzyme β-galactosidase activity in the dough with dry skim milk are given in article. The use of the enzyme can intensify gas formation in the dough, to reduce the duration of the process, slow the staling of bread.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1786
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
dvipbgzppsomvhp.pdf392.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.