Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17869
Title: Використання нетрадиційної лікарської сировини в хлібопекарському виробництві
Authors: Євчук, Яна Валеріївна
Малежик, Іван Федорович
Дубковецький, Ігор Володимирович
Keywords: хлібопекарське виробництво
плоди глоду
нетрадиційна лікарська сировина
bakery production
hawthorn
alternative medicinal raw materials
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Issue Date: 2014
Citation: Євчук, Я. В. Використання нетрадиційної лікарської сировини в хлібопекарському виробництві / Я. В. Євчук, І. Ф. Малежик, І. В. Дубковецький // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 184.
Abstract: Жорсткі реалії конкуренції на ринку змушують виробників розширювати асортимент нової продукції, яка відрізняється від продукції конкурентів. Одним із способів підвищення харчової цінності хліба може бути удосконалення технології виробництва хліба з використанням нетрадиційної рослинної сировини, яка є не тільки джерелом енергії, але і біологічно активних речовин (вітамінів, лімітуючих амінокислот, харчових волокон і мінеральних речовин). Hard realities of market competition forced producers to expand range of new products, which is different from the competition. One of the ways to improve the nutritional value of bread can be improved technology bread production using non-traditional plant material that is not only source of energy, but also biologically active substances (vitamins, limiting amino acids, dietary fiber and minerals).
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17869
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
178.pdf969.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.