DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17869

Название: Використання нетрадиційної лікарської сировини в хлібопекарському виробництві
Другие названия: The use of alternative raw materials in medical baking industry
Авторы: Євчук, Яна Валеріївна
Малежик, Іван Федорович
Дубковецький, Ігор Володимирович
Yevchuk, Yana
Malezhik, Ivan
Dubkovetskyy, Igor
Ключевые слова: хлібопекарське виробництво
плоди глоду
нетрадиційна лікарська сировина
хлебопекарное производство
нетрадиционная лекарственное сырье
плоды боярышника
bakery production
hawthorn
alternative medicinal raw materials
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Євчук, Я. В. Використання нетрадиційної лікарської сировини в хлібопекарському виробництві / Я. В. Євчук, І. Ф. Малежик, І. В. Дубковецький // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 184.
Краткий осмотр (реферат): Жорсткі реалії конкуренції на ринку змушують виробників розширювати асортимент нової продукції, яка відрізняється від продукції конкурентів. Одним із способів підвищення харчової цінності хліба може бути удосконалення технології виробництва хліба з використанням нетрадиційної рослинної сировини, яка є не тільки джерелом енергії, але і біологічно активних речовин (вітамінів, лімітуючих амінокислот, харчових волокон і мінеральних речовин).Жесткие реалии конкуренции на рынке заставляют производителей расширять ассортимент новой продукции, которая отличается от продукции конкурентов. одним из способов повышения пищевой ценности хлеба может быть усовершенствование технологии производства хлеба с использованием нетрадиционного растительного сырья, которая не только источником энергии, но и биологически активных веществ (витаминов, лимитирующих аминокислот, пищевых волокон и минеральных веществ).Hard realities of market competition forced producers to expand range of new products, which is different from the competition. One of the ways to improve the nutritional value of bread can be improved technology bread production using non-traditional plant material that is not only source of energy, but also biologically active substances (vitamins, limiting amino acids, dietary fiber and minerals).
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17869
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
178.pdf969,13 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь