Використання нетрадиційної лікарської сировини в хлібопекарському виробництві
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Жорсткі реалії конкуренції на ринку змушують виробників розширювати
асортимент нової продукції, яка відрізняється від продукції конкурентів. Одним із способів підвищення харчової цінності хліба може бути удосконалення технології виробництва хліба з використанням нетрадиційної рослинної сировини, яка є не тільки джерелом енергії, але і біологічно активних речовин (вітамінів, лімітуючих амінокислот, харчових волокон і мінеральних речовин).
Hard realities of market competition forced producers to expand range of new products, which is different from the competition. One of the ways to improve the nutritional value of bread can be improved technology bread production using non-traditional plant material that is not only source of energy, but also biologically active substances (vitamins, limiting amino acids, dietary fiber and minerals).
Опис
Ключові слова
хлібопекарське виробництво, плоди глоду, нетрадиційна лікарська сировина, bakery production, hawthorn, alternative medicinal raw materials, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Євчук, Я. В. Використання нетрадиційної лікарської сировини в хлібопекарському виробництві / Я. В. Євчук, І. Ф. Малежик, І. В. Дубковецький // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 184.