Отримання і фазовий аналіз нативного і кріомодифікованого кукурудзяного крохмалю

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

На сьогодні в світі спостерігається значний попит на модифіковані крохмалепродукти. Застосування різних способів обробки (фізичних, хімічних, біологічних) нативного крохмалю дозволяє істотно змінити його будову і властивості. Одним із перспективних способів цілеспрямованої зміни властивостей крохмалю є кріомодифікація. Today in the world there is a high demand for modified starch. The use of different methods of treatment (physical, chemical, biological) of native starch can significantly alter its structure and properties. One of the promising methods of purposeful changes in the properties of starch are kriomodyfikatsiya.

Опис

Ключові слова

клейстери, рентгенофазовий аналіз, крохмалепродукти, кафедра технології цукру і підготовки води, glue, X-ray analysis, starch

Бібліографічний опис

Данілевич, О. В. Отримання і фазовий аналіз нативного і кріомодифікованого кукурудзяного крохмалю / О. В. Данілевич, О. В. Грабовська, В. В. Літвяк // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 195.