Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17877
Title: Визначення раціональних режимів процесу перемішування фаршу в кутер-мішалці
Authors: Цвєткова, К. А.
Чепелюк, Олександр Миколайович
Чепелюк, Олена Олександрівна
Keywords: моделювання
перемішування
фарш
кутер-мішалка
робочий орган
частота обертання
modeling
mixing
forcemeat
kutter-mixer
working unit
rotating speed
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2012
Citation: Цвєткова, К. А. Визначення раціональних режимів процесу перемішування фаршу в кутер-мішалці / К. А. Цвєткова, О. М. Чепелюк, О. О. Чепелюк // Рибне господарство України. – 2012. – № 2. – С. 40–42.
Abstract: Розглянуто сучасні методи і обладнання для приготування м’ясного фаршу. Обґрунтовано доцільність використання комбінованого обладнання – кутер-мішалок – для здійснення цього процесу. Визначено раціональне значення частоти обертання спіральних робочих органів. Contemporary methods and equipment for the preparation of minced meat were observed. The expediency of the use of the combined equipment – cutter-mixers – for the implementation of this process was substantiated. A rational value of the spiral working units rotational speed was determined.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17877
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
рибне господар.pdf3.49 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.