DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1789

Название: Поліпшення якості борошна із слабкою клейковиною на борошномельних підприємствах
Другие названия: Улучшение качества муки со слабой клейковиной на мукомольных предприятиях
Improvement of quality of a flour with a weak gluten at the flour-grinding enterprises
Авторы: Дробот, Віра Іванівна
Дробот, Вера Ивановна
Drobot, Vera
Савчук, Наталія Іванівна
Савчук, Наталья Ивановна
Savchuk, Natalia
Чагаров, Александр Николаевич
Чагаров, Олександр Миколайович
Chaharov, Alexander
Ключевые слова: якість борошна
глюкооксидаза
аскорбінова кислота
якість та кількість клейковини
ферментні препарати
качество муки
глюкооксидаза
аскорбиновая кислота
количество и качество клейковины
ферментные препараты
quality of flour
glyukooksidaza
ascorbic acid
quantity and quality of gluten
enzymatic preparations
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2001
Библиографическое описание: Дробот, В. І. Поліпшення якості борошна із слабкою клейковиною на борошномельних підприємствах / В. І. Дробот, Н. І. Савчук, О. М. Чагаров // Хранение и переработка зерна. - 2001. - № 3. - С. 49-51.
Краткий осмотр (реферат): В статті наведено рекомендації по застосуванню аскорбінової кислоти та ферментних препаратів для корекції хлібопекарських властивостей борошна.
В статье приведены рекомендации по использованию аскорбиновой кислоты и ферментних препаратов для корекции хлебопекарных свойств муки.
The paper presents recommendations for the use of ascorbic acid and enzyme preparations for the correction baking properties of flour.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1789
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
dvipjbzsknbmp.pdf559,86 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback