Поліпшення якості борошна із слабкою клейковиною на борошномельних підприємствах
Вантажиться...
Дата
2001
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В статті наведено рекомендації по застосуванню аскорбінової кислоти та ферментних препаратів для корекції хлібопекарських властивостей борошна.
The paper presents recommendations for the use of ascorbic acid and enzyme preparations for the correction baking properties of flour.
The paper presents recommendations for the use of ascorbic acid and enzyme preparations for the correction baking properties of flour.
Опис
Ключові слова
якість борошна, глюкооксидаза, аскорбінова кислота, якість та кількість клейковини, ферментні препарати, quality of flour, glyukooksidaza, ascorbic acid, quantity and quality of gluten, enzymatic preparations, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Дробот, В. І. Поліпшення якості борошна із слабкою клейковиною на борошномельних підприємствах / В. І. Дробот, Н. І. Савчук, О. М. Чагаров // Хранение и переработка зерна. - 2001. - № 3. - С. 49-51.