Поліпшення якості борошна із слабкою клейковиною на борошномельних підприємствах

Ескіз

Дата

2001

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті наведено рекомендації по застосуванню аскорбінової кислоти та ферментних препаратів для корекції хлібопекарських властивостей борошна.
The paper presents recommendations for the use of ascorbic acid and enzyme preparations for the correction baking properties of flour.

Опис

Ключові слова

якість борошна, глюкооксидаза, аскорбінова кислота, якість та кількість клейковини, ферментні препарати, quality of flour, glyukooksidaza, ascorbic acid, quantity and quality of gluten, enzymatic preparations, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Дробот, В. І. Поліпшення якості борошна із слабкою клейковиною на борошномельних підприємствах / В. І. Дробот, Н. І. Савчук, О. М. Чагаров // Хранение и переработка зерна. - 2001. - № 3. - С. 49-51.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced