Поліпшення якості борошна із слабкою клейковиною на борошномельних підприємствах

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2001

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті наведено рекомендації по застосуванню аскорбінової кислоти та ферментних препаратів для корекції хлібопекарських властивостей борошна.
The paper presents recommendations for the use of ascorbic acid and enzyme preparations for the correction baking properties of flour.

Опис

Ключові слова

якість борошна, глюкооксидаза, аскорбінова кислота, якість та кількість клейковини, ферментні препарати, quality of flour, glyukooksidaza, ascorbic acid, quantity and quality of gluten, enzymatic preparations, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Дробот, В. І. Поліпшення якості борошна із слабкою клейковиною на борошномельних підприємствах / В. І. Дробот, Н. І. Савчук, О. М. Чагаров // Хранение и переработка зерна. - 2001. - № 3. - С. 49-51.

Зібрання