DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17914

Название: Актуальність наукової розробки технології згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними сиропами
Другие названия: Relevance of the research to develop technology condensed milk canned with sugar and fruit and berry syrups
Авторы: Рябоконь, Наталія Валеріївна
Ryabokon, Natalia
Kochubei-Lytvynenko, Oksana
Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
Ключевые слова: згущені молочні консерви
плодово-ягідні сиропи
наукові розробки
сгущенные молочные консервы
научные разработки
плодово-ягодные сиропы
condensed milk
canned fruit syrups
scientific developments
кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Рябоконь, Н. В. Актуальність наукової розробки технології згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними сиропами / Н. В. Рябоконь, О. В. Кочубей-Литвиненко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 218.
Краткий осмотр (реферат): Нераціональне харчування, високі психоемоційні навантаження, стреси, недосипання, шкідливі звички та багато інших чинників на фоні гострого дефіциту біологічно повноцінних харчових нутрієнтів згубно впливають на стан здоров'я людського організму і нації в цілому. Тому усі галузі харчової промисловості, в тому числі молочноконсервна, спрямовані на розробку та удосконалення технологій продуктів нового покоління зі збалансованим хімічним складом.Нерациональное питание, высокие психоэмоциональные нагрузки, стрессы, недосыпание, вредные привычки и многие другие факторы на фоне острого дефицита биологически полноценных пищевых нутриентов пагубно влияют на состояние здоровья человеческого организма и нации в целом. Поэтому все отрасли пищевой промышленности, в том числе молочно, направленные на разработку и совершенствование технологий продуктов нового поколения со сбалансированным химическим составом.Poor nutrition, high psycho-emotional stress, stress, lack of sleep, bad habits and many other factors against the backdrop of acute shortage biologically valuable food nutrients adversely affect health human health and the nation as a whole. Therefore, all branches of the food industry, including dairy, aimed at the development and improvement of technologies products of new generation with a balanced chemical composition.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17914
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
209.pdf973,7 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback