Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17976
Title: Технологія гіркої настоянки збагаченого складу
Authors: Попова, Наталія Вікторівна
Рибачок, Альбіна Вікторівна
Keywords: антиоксиданти
стабілізатори
настоянки
antioxidants
stabilizers
infusions
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2014
Citation: Попова, Н. В. Технологія гіркої настоянки збагаченого складу / Н. В. Попова, А. В. Рибачок // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 242.
Abstract: Настоянки - це алкогольні напої, які одержують шляхом купажування екстрактів (настоїв) різноманітної корисної рослинної сировини. Вони містять 30- 60 % об. спирту, мають гіркуватий, гіркувато-пряний або пекучий смак. Liqueurs - is alcohol, which is produced by blending extracts (tinctures) NATURAL herbal products. They contain 30 60% vol. alcohol, with bitter, bitter, spicy or hot taste.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17976
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
231.pdf936.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.