Технологія гіркої настоянки збагаченого складу
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Настоянки - це алкогольні напої, які одержують шляхом купажування
екстрактів (настоїв) різноманітної корисної рослинної сировини. Вони містять 30-
60 % об. спирту, мають гіркуватий, гіркувато-пряний або пекучий смак.
Liqueurs - is alcohol, which is produced by blending
extracts (tinctures) NATURAL herbal products. They contain 30
60% vol. alcohol, with bitter, bitter, spicy or hot taste.
Опис
Ключові слова
антиоксиданти, стабілізатори, настоянки, antioxidants, stabilizers, infusions, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Попова, Н. В. Технологія гіркої настоянки збагаченого складу / Н. В. Попова, А. В. Рибачок // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 242.