Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17981
Title: Визначення кольорометричних характеристик харчових продуктів з використанням комп'ютерної кольорометрії
Authors: Арсеньєва, Лариса Юріївна
Петруша, Оксана Олександрівна
Калініченко, Ася Олександрівна
Keywords: комп'ютерна кольорометрія
колір
кольорометричні характеристики
computer kolorometriya
color
kolorometrychni characteristics
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2014
Citation: Арсеньєва, Л. Ю. Визначення кольорометричних характеристик харчових продуктів з використанням комп'ютерної кольорометрії / Л. Ю. Арсеньєва, О. О. Петруша, А. О. Калініченко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 246.
Abstract: Колір, як якісна властивість харчового продукту для споживача слугує критерієм натуральності, свіжості, стиглості, рівня технологічної дисципліни у виробництві. Формування кольору у продукті визначається усіма складовими етапами технології, умовами вирощування і первинної обробки сировини, параметрів технологічних процесів та термінів придатності продукції. Color as qualitative properties of the food to the consumer serves as the criterion of naturalness, freshness, maturity, level of technological discipline in production. Formation of color in the product is determined by the phases of all components technologies, growing conditions and initial processing of raw materials, manufacturing processes and parameters shelf life of products.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17981
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
235.pdf1.03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.