Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18006
Title: Розробка нових продуктів екструзійної технології профілактичної дії
Authors: Ковбаса, Володимир Миколайович
Миронова, Наталія Геннадіївна
Ляшенко, Оксана Миколаївна
Keywords: екструзія
сухі сніданки
топінамбур
профілактичний ефект
інулін
extrusion
breakfast cereals
artichoke
prophylactic effect
inulin
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 1997
Citation: Ковбаса, В. М. Розробка нових продуктів екструзійної технології профілактичної дії / В. М. Ковбаса, Н. Г. Миронова, О. М. Ляшенко // Проблеми та перспективи розвитку виробництва та споживання хлібопродуктів : збірник наукових праць ОДАХТ. – 1997. – Т. 3. – С. 10–12.
Abstract: Тези присвячені важливості збільшення асортименту продуктів профілактичної дії. В ній повідомляється про переваги використання порошку топінамбура для збагачення сухих сніданків біологічно активними речовинами. Також підкреслюється важливість використання топінамбура як джерела інуліну для людей хворих на цукровий діабет. The paper is concerned with importance of increasing the range of products of preventive action. It is reported about the benefits of using powder of artichoke to enrich breakfast cereals biologically by active substances. It is stressed importance of use artichoke as a source of inulin for people suffering from diabetes.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18006
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Skvmrnpetpd.pdf45.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.