Розробка нових продуктів екструзійної технології профілактичної дії

Ескіз

Дата

1997

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Тези присвячені важливості збільшення асортименту продуктів профілактичної дії. В ній повідомляється про переваги використання порошку топінамбура для збагачення сухих сніданків біологічно активними речовинами. Також підкреслюється важливість використання топінамбура як джерела інуліну для людей хворих на цукровий діабет. The paper is concerned with importance of increasing the range of products of preventive action. It is reported about the benefits of using powder of artichoke to enrich breakfast cereals biologically by active substances. It is stressed importance of use artichoke as a source of inulin for people suffering from diabetes.

Опис

Ключові слова

екструзія, сухі сніданки, топінамбур, профілактичний ефект, інулін, extrusion, breakfast cereals, artichoke, prophylactic effect, inulin, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Ковбаса, В. М. Розробка нових продуктів екструзійної технології профілактичної дії / В. М. Ковбаса, Н. Г. Миронова, О. М. Ляшенко // Проблеми та перспективи розвитку виробництва та споживання хлібопродуктів : збірник наукових праць ОДАХТ. – 1997. – Т. 3. – С. 10–12.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced