Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18007
Title: Розрахунок рецептур сухих сніданків із збалансованим амінокислотним складом за допомогою математичного моделювання
Authors: Миронова, Наталія Геннадіївна
Ковбаса, Володимир Миколайович
Keywords: екструзія
сухі сніданки
ессенціальні речовини
математичне моделювання
збалансоване харчування
extrusion
breakfast cereal
essential substances
mathematical modeling
balanced diet
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 1997
Citation: Миронова, Н. Г. Розрахунок рецептур сухих сніданків із збалансованим амінокислотним складом за допомогою математичного моделювання / Н. Г. Миронова, В. М. Ковбаса // Проблеми та перспективи розвитку виробництва та споживання хлібопродуктів : збырник наукових праць ОДАХТ. – 1997. – Т. 3. – С. 42.
Abstract: Висвітлено питання необхідності вживання продуктів з збалансованим білковим компонентом за амінокислотним складом. Також представлено оптимізацію амінокислотного складу за методом експериментально-статистичного моделювання. Отримано дані оптимального співвідношення рису, гречки та пшеничного зародку. The article deals with question of influence of need to use products with balanced protein component by amino acid composition. Also presented optimization amino acid composition by the method of experimental and statistical modeling. Obtained the data of optimal ratio of rice, buckwheat and wheat germ.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18007
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Skvmrrssizaszdmm.pdf630.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.