Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18013
Title: Про зміни сіркомістких амінокислот у процесі екструзії
Authors: Терлецька, Віта Альбертівна
Ковбаса, Володимир Миколайович
Кобилінська, Олена Валеріївна
Keywords: екструзія
сухі сніданки
білки
амінокислоти
конфірмаційні зміни
extrusion
cereal breakfast
protein
amino acids
conformational changes
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 1996
Citation: Терлецька, В. А. Про зміни сіркомістких амінокислот у процесі екструзії / В. А. Терлецька, В. М. Ковбаса, О. В. Кобилінська // Експрес новини: наука, техніка, виробництво. – 1996. – Вип. 22. – С. 8-9.
Abstract: Показано що в процесі екструзії відбуваються значні зміни з сірковмісними амінокислотами, такими як цистеїн, цистин, метіонін. Дані перетворення призводять до погіршення перетравлюваності білків. Наведені параметри, які необхідно враховувати для збереження даних незамінних амінокислот. It is shown that in the process of extrusion, occur significant changes in sulfur-containing amino acids such as cysteine, cystine, methionine. These conformations lead to poor digestibility of proteins. Presented parameters that must be considered to save these essential amino acids.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18013
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tkvmpzsavpe.pdf601.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.