Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18047
Title: Вплив пшеничного екструдованого борошна на процес кислотонакопичення в хлібному тісті
Authors: Ковбаса, Володимир Миколайович
Миронова, Наталія Геннадіївна
Олефіренко, В. М.
Keywords: екструзія
кислотонакопичення
добавка
бродіння
декстрини
extrusion
acid-accumulation
additive
fermentation
dextrin
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 1996
Citation: Ковбаса, В. М. Вплив пшеничного екструдованого борошна на процес кислотонакопичення в хлібному тісті / В. М. Ковбаса, Н. Г. Миронова, В. М. Олефіренко // Експрес новини: наука, техніка, виробництво. – 1996. – Вип. 22. – С. 4-5.
Abstract: В роботі висвітлено питання впливу дозування екструдата борошна на швидкість кислотонакопичення тіста. Наведено результати досліджень дозування екструдату у кількості 5, 7 і 10 % до маси борошна. Зроблено висновки пояснюють доцільність додавання екструдованого борошна. The article deals with question of influence of dosage extrudate to wheat flour on the speed of acid-accumulation of dough. Results of research dosing of extrudate in quantities of 5, 7, 10% by weight of flour are presented. Conclusions explain the feasibility dosage of the extrudate.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18047
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tkvmvpebnpkvht.pdf1.09 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.