Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18049
Title: Вплив температури на якісні зміни білка
Authors: Ковбаса, Володимир Миколайович
Keywords: екструзія
білки
біологічна цінність
термообробка
функціональні властивості
extrusion
protein
additive
heat treatment
functional properties
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 1996
Citation: Ковбаса, В. М. Вплив температури на якісні зміни білка / В. М. Ковбаса // Експрес новини: наука, техніка, виробництво. – 1996. – Вип. 22. – С. 3-4.
Abstract: Як випливає з назви, тези описують якісні зміни білка при термообробці. Описуються позитивні і негативні процеси, які відбуваються з білком в процесі екструзії. Тези підкреслюють залежність перетворення білків від складу сировини та інтенсивності термообробки. As the title implies the article describes the qualitative changes of the protein during heat treatment. It is spoken about positive and negative processes which occurring with protein during the extrusion. It is stressed dependence of the transformation of proteins from the composition of raw materials and intensity of heat treatment.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18049
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tkvmvtnyzb.pdf1.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.