Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18050
Title: Застосування екструзійної обробки як способу модифікації крохмалів
Authors: Кобилінська, Олена Валеріївна
Ковбаса, Володимир Миколайович
Keywords: екструзія
розчинність крохмалю
добавка
крохмальні зерна
модифікований крохмаль
экструзия
растворимость крахмала
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
крахмальные зерна
модифицированный крахмал
extrusion
solubility of starch
additive
starch grains
modified starch
Issue Date: 1997
Citation: Кобилінська, О. В. Застосування екструзійної обробки як способу модифікації крохмалів / О. В. Кобилінська, В. М. Ковбаса // Експрес новини: наука, техніка, виробництво. – 1997. – Вип. 21-22. – С. 6-7.
Abstract: В тезах висвітлено питання можливості отримання набухаючих видів крохмалю за допомогою екструдера. Текст дає цінну інформацію про переваги використання екструзійного методу обробки сировини. Приведені результати досліджень розчинності екструдованих видів крохмалю.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18050
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tkvmzeoysmk.pdf1.65 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.