Застосування екструзійної обробки як способу модифікації крохмалів

Ескіз

Дата

1997

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В тезах висвітлено питання можливості отримання набухаючих видів крохмалю за допомогою екструдера. Текст дає цінну інформацію про переваги використання екструзійного методу обробки сировини. Приведені результати досліджень розчинності екструдованих видів крохмалю.

Опис

Ключові слова

екструзія, розчинність крохмалю, добавка, крохмальні зерна, модифікований крохмаль, экструзия, растворимость крахмала, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, крахмальные зерна, модифицированный крахмал, extrusion, solubility of starch, additive, starch grains, modified starch

Бібліографічний опис

Кобилінська, О. В. Застосування екструзійної обробки як способу модифікації крохмалів / О. В. Кобилінська, В. М. Ковбаса // Експрес новини: наука, техніка, виробництво. – 1997. – Вип. 21-22. – С. 6-7.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced