Застосування екструзійної обробки як способу модифікації крохмалів
Вантажиться...
Дата
1997
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В тезах висвітлено питання можливості отримання набухаючих видів крохмалю за допомогою екструдера. Текст дає цінну інформацію про переваги використання екструзійного методу обробки сировини. Приведені результати досліджень розчинності екструдованих видів крохмалю.
Опис
Ключові слова
екструзія, розчинність крохмалю, добавка, крохмальні зерна, модифікований крохмаль, экструзия, растворимость крахмала, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, крахмальные зерна, модифицированный крахмал, extrusion, solubility of starch, additive, starch grains, modified starch
Бібліографічний опис
Кобилінська, О. В. Застосування екструзійної обробки як способу модифікації крохмалів / О. В. Кобилінська, В. М. Ковбаса // Експрес новини: наука, техніка, виробництво. – 1997. – Вип. 21-22. – С. 6-7.