Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18086
Title: Шляхи підвищення ефективності використання енергетичних та матеріальних ресурсів в хлібопекарській промисловості
Authors: Теличкун, Володимир Іванович
Теличкун, Юлія Станіславівна
Десик, Микола Григорович
Губеня, Олексій Олександрович
Кравченко, Олександр Іванович
Keywords: тісто
обладнання
енергетичні витрати
тесто
оборудование
энергетические затраты
dough
equipment
energy costs
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2014
Citation: Шляхи підвищення ефективності використання енергетичних та матеріальних ресурсів в хлібопекарській промисловості / Ю. С. Теличкун, В. І. Теличкун, О. О. Губеня та ін. // Ресурсо та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : Міжнародна спеціалізована науково-практична конференція, 9 вер. 2014 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 135-136.
Abstract: Запропонована інноваційна технологія та обладнання знизили матеріальні та енергетичні витрати виробництва хліба, значного скоротили тривалість виробничих процесів зі збереженням якості готової продукції.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18086
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
koispe.pdf1.52 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.