Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18086
Title: Шляхи підвищення ефективності використання енергетичних та матеріальних ресурсів в хлібопекарській промисловості
Other Titles: Ways to increase the efficiency of energy and material resources in the baking industry
Authors: Теличкун, Володимир Іванович
Кравченко, Олександр Іванович
Теличкун, Юлія Станіславівна
Десик, Микола Григорович
Губеня, Олексій Олександрович
Kravchenko, Alexander
Desyk, Mykola
Gubenia, Oleksii
Telychkun, Volodymyr
Telychkun, Yuliia
Keywords: тісто
обладнання
енергетичні витрати
тесто
оборудование
энергетические затраты
dough
equipment
energy costs
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2014
Citation: Шляхи підвищення ефективності використання енергетичних та матеріальних ресурсів в хлібопекарській промисловості / Ю. С. Теличкун, В. І. Теличкун, О. О. Губеня та ін. // Ресурсо та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : міжнародна спеціалізована науково-практична конференція, 9 вер. 2014 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 135-136.
Abstract: Запропонована інноваційна технологія та обладнання знизили матеріальні та енергетичні витрати виробництва хліба, значного скоротили тривалість виробничих процесів зі збереженням якості готової продукції. Предложенная инновационная технология и оборудование снизили материальные и энергетические затраты производства хлеба, значительного сократили продолжительность производственных процессов с сохранением качества готовой продукции. The proposed innovative technologies and equipment to reduce material and energy costs of production of bread, to significantly reduce the duration of the production processes while preserving the quality of the finished product
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18086
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
koispe.pdf1.52 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.