Шляхи підвищення ефективності використання енергетичних та матеріальних ресурсів в хлібопекарській промисловості
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Запропонована інноваційна технологія та обладнання знизили матеріальні та енергетичні витрати виробництва хліба, значного скоротили тривалість виробничих процесів зі збереженням якості готової продукції.
Опис
Ключові слова
тісто, обладнання, енергетичні витрати, тесто, оборудование, энергетические затраты, dough, equipment, energy costs, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Шляхи підвищення ефективності використання енергетичних та матеріальних ресурсів в хлібопекарській промисловості / Ю. С. Теличкун, В. І. Теличкун, О. О. Губеня та ін. // Ресурсо та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : Міжнародна спеціалізована науково-практична конференція, 9 вер. 2014 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 135-136.