Збагачення борошняних кондитерських виробів каротиновмісною сировиною

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У роботі визначено оптимальні відсотки додавання пюре сирої моркви, пюре вареної моркви та каротиновмісного наповнювача «Морквяний мед» до маси тіста.

Опис

Ключові слова

пісочне печиво, песочное печенье, shortbread, пюре сирої моркви, пюре сырой моркови, mashed raw carrots, пюре вареної моркви, пюре вареной моркови, mashed cooked carrots, каротиновмісний наповнювач «Морквяний мед», каротиносодержащийнаполнитель «Морковный мед», filler containing carotene «Carrot Honey», кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Задорожня, О. С. Збагачення борошняних кондитерських виробів каротиновмісною сировиною / О. С. Задорожня, І. Л. Корецька, В. Ф. Доценко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 79 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15-16 квітня 2013. – К. : НУХТ, 2013. - Ч. 1. – С. 499–500.